Дали забележувате една од овие пет особини? Бегајте од него без оглед на се…


Ep.1 Urban Explorer: Каде да пиете најдобро кафе во Скопје!? ↓↓↓


Доколку приметите дека вашиот партнер има некоја од овие особини, најдобро би било да спречите се на време.

Од некои момци доволно е само лесно да си заминете, но ако се работи за момче со кое се гледаше и препознаваш вакви работи, спринтот е најдобро решение

Нарцис е

Нарцисоидните момци се заљубени во себе, а со самото тоа и идејата дека секогаш единствено тие се важни. Во секоја кавга мораат да бидат во право, што е веќе доволно грозно, а кога ќе се додаде и фактот дека во врската мислат само на себе и своите потреби, јасно е зошто треба да избегате што е можно побрзо.

Сомнително харизматичен

Постојат природно харизматични лица, а постојат и такви кои со својата „харизма“ само глумат. Момчето кое знае што треба да каже би добил одредена реакција и кој е харизматичен со цел нешто да добие, од таквото момче најдобро е да побегнеш.

Не е заинтересиран за тебе

На почетокот може и да глуми дека го интересира како ти минал денот и какви се твоите интереси, но ако со текот на времето престане да се труди околу тебе, олесни му и едноставно тргни се.

Ве омаловажува

Некои луѓе се хранат со омаловажување на остантите бидејќи тоа е единствен начин да се чувствуваат добро. Но ако спуштањето и омаловажувањето е негов стандарден начин на комуникација, само прашање на време е кога работите ќе станат неподносливи.

Ја префрлува вината

На почетокот на врската веројано нема да се расправате, па нема да има потреба за префрлување на вината кон тебе, но ако забележите дека тоа го прави кон другите луѓе, јасно е дека со време истото ќе го прави и со тебе. Момчето кое ја префрла вината на некој друг има проблем со преземањето одговорност, а од таквите треба да се бега без оглед на се.