Дали е ова најлудиот Голф „двојка“ на сите времиња!?


Дерби викенд: Ел Класико, дерби на Италија и битка за Рим! ↓↓↓Двајца Јутјубери кои се познати по интересни преработки на автомобили се сретнаа и одлучија да си „поиграат“ со легендарната изведна на Голф.

Најмалиот Голф 2 настапа пред една година кога MasterMilo82 го претстави на јавноста. Скратениот Голф 2 е оригинален и во некоја рака сладок, но сега благодарение на своевиден кафез, стана многу забавен.

Најкраткиот Голф 2 лесно завршува на кров и тоа без поголеми последици. Вистина, првиот изгоре, но вториот примерок е сега е многу посигурен.