Да и помогнеме на прилепчанката Марина Гулевска да му се врати на животот!


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Пред 12 години, прилепчанката Марина Гулевска имала крварење во мозокот, па како резултат на тоа нејзината лева страна и останала парализирана, па останала немоќна во извршувањето на своите секојдневни обврски.

Во моментов надеж гледа во клиниката „Неуромедика“ во Ниш, а за нејзиното лекување потребни се 6.500 евра кои во моментов ги нема.

Апелираме до сите хумани граѓани да помогнат колку што можат, а тоа можат да го направат на два начини:

Жиро сметка: 210-700006615/79

Донаторски број: 143-479 за корисниците на А1 (ВИП)