Да донираме за Мила – Само едно пораче од 100 денари и ќе завршиме работа…


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Да помогнеме на малата Мила. Од потребните 25 000 долари собрани се дури 15 000 долари. Останува да ја покажеме нашата хуманост и да помогеме да се соберат уште 10 000 долари. Познатата македонска актерка и активистка Ирена Ристиќ на Фејсбук повика на хумана акција:

Од потребните 25.000 долари за нејзината трета операција, сме собрале без малку 15.000…
Браво, децо!

И вака си викам сабајлево…
Уствари, ние за еден ден можеме да ги дособереме, ако објавава ја шернат 1.000 души, ако шеровите ги видат и уважат по шесторица и сите пратиме по само едно пораче! Едно! Само едно од 100 денари и ќе завршиме работа…

VIP 143 123
TELEKOM 070 143 143

https://www.facebook.com/irena.ristic.779/posts/10157413154124726