Чеда Јовановиќ и Цеца „на мртво“ се испокараа на „Пинк“ – пејчката стана и си замина


Кој ќе тепа на Ел Класико!? ↓↓↓


Нашиве „дебатни“ емисии се гола вода кога станува збор за „откачување“ и „препукување“ очи в очи. Србиве се неколку нивоа над нас.