Big Cozy – доказ дека за спортување не постојат граници, а овој е одличен во кошарка


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Американската универзитетска кошарка има нова сензација. Батето се вика Конор Вилијамс, а го викаат Big Cozy.

Бројот 5 на универзитетот Ст. Џон Фишер во трета дивизија е висок 2,13 а тежок 163 килограми. Досега во историјата на американската кошарка немало таков феномен.

Во својата прва година во универзитетска кошарка, Конор Вилијамс веќе стекнал имиџ со неверојатни потези. Big Cozy како што го викаат, во 2022-ра напредува уште повеќе.