Атрактивната Нивес прави се за Хрватска: Има понуда за англискиот репрезентативец! (фото)

nives

Викендов дерби, до дерби - се враќа клубскиот фудбал! ↓↓↓Атрактивната Нивес Целзиус продолжи да ја поддржува репрезентацијата на Хрватска.

Нивес во текот на целиот Мундијал беше голема поддршка за „коцкестите“, а сигурно така ќе биде и во утрешниот натпревар кога селекцијата на Хрватска ќе игра против Англија.

Тоа Нивес уште еднаш го докажа со нова провокативна фотографија со која испрати понуда до англискиот репрезентативец Рубен Лофтус Чик, кој очигледно е „нејзин тип“.

„Драг Рубен. Ти си како кукла. Толку си сладок и преубаво е е да се гледа Англија, не само поради фудбалот, туку и поради секој милсекунда кога ти си во центарот на вниманието. Толку си преубав кога се смееше и тоа сигурно е една од причините зошто девојките навиваа за Англија. Но, жал ни е. Во наредниот натпревар не сакаме да се смееш. Хрватска е мала држава. Ги имаме најубавите природни жени на светот, а ниту мажите не заостануваат многу. Имаме преубави мориња, реки, планини и природа на која не и се радуваме како што би требало. Причината е поради тоа што поголемиот дел од населението размислува за тоа како ќе ги плати сметките секој месец. Дали да се откаже од лебот, млекото или греењето“, напиша помеѓу другото Нивес и ја искористи приликата да испрати да испрати понуда во која ја вклучи и дебојката на Деле Али, преубавата Руби.

„Драги Англичани, жал ни е, но Хрватска мора да биде светски шампион бидејќи тоа го заслуживме. Жал ми е Рубен, но сигурна сум дека си подеднакво сладок и кога плачеш. За твој удобност би ти ја препорачала нашата природа. Зами ја со себе и девојката на Али, неа исто така ја сакаме. Ти ветувам дека ќе бидеме добри домаќини“…

 

Dear Ruben ??????? you’re a doll.You are so cute and it’s just wonderful to watch England not just for soccer, but for every millisecond when you jump into the frame and our hearts skip a beat. You’re so beautiful when you smile and that’s certainly one of the reasons why we women rooted for England. But we’re sorry. In the next match we do not want you to smile! Croatia is a small nation. We have the most beautiful natural women in the world and men do not lag behind. We have the most beautiful sea, rivers, mountains and beautiful nature which we do not rejoice as we should. The reason is because many think mainly about which bills to pay each month and should they give up bread, milk, electricity or heating. But there are those rare moments when we are happy, when it is irrelevant whether the bills are paid or we are ill, when it seems to us all that only the sky is the limit. And that is when our Croatia national football team is playing. So my dear Brits, I’m sorry, but Croatia has to be a world champion because we deserve it! Sorry Ruben, but surely you’re also cute when you cry. For your comfort, come to our beautiful Adriatic sea. Take Alli’s @rubymae3223 with you. We love her too. And I promise we’ll be your gracious hosts. ❤❤❤❤❤ #rubenloftuscheek #croatia #worldchampion #worldcup #loveletter #wag #vatrenozavatrene #kadniveskazevamos #cro

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on