Антониа блесна со „Proud“ и „I’ll Never Love Again“ во супер финалето на „ѕвездичките“ (ВИДЕО)

Вчера се одржа супер финалето на „Ѕвездичките на Пинк“ во кое учествуваше и нашата Антониа Гиговска.

Антонија прво се претстави со евровизиската песна „Proud“, а потоа и со песната „I’ll Never Love Again“ од оскаровскиот филм „A star is Born“.

https://youtu.be/IYOPOrxYW4E

https://youtu.be/dDMqunrv7JQ

За жал иако песните звучеа одлично, Антониа не стигна до победата и вечерта ја заврши во вториот круг.

Победата ја однесе Сергеј Пајиќ, а во продолжение погледнете и како изгледаше неговиот настап.

https://youtu.be/MURfyr6xmpE