10 дена до крајот на светското првенство, а со него и до крајот на VIVAX наградниот предизвик – Сите заинтересирани да побрзаат ако сакаат да станат победници!

  VIVAX

  Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


  Над 140 гола беа постигнати на ова првенство, а сѐ уште се очекуваат најдобрите да ги одиграат возбудливите натпревари на претстојните натпревари. Со секој нов гол во мрежите на секоја од репрезентациите, се појавуваа и учесниците на социјалните мрежи за VIVAX наградниот предизвик кој започна заедно со овој историски мундијал. Голем број на заинтересирани навиваа со VIVAX, а поради многуте награди сѐ уште има простор и можност за учество во наградниот предизвик.

  Има уште 10 дена и секој кој ќе ги следи правилата е потенцијален добитник на 20 VIVAX телевизори и 10 VIVAX телефони. Сѐ што треба заинтересираните да направат е:

  • Да навиваат и да се фотографираат;
  • Да ја лајкнат Facebook фан страната на VIVAX Macedonia;
  • Да објават јавен (public) пост со својата фотографија на Facebook;
  • Да го тагнат VIVAX Macedonia на Facebook и да ги стават хаштазите: #живејспортски #пазитопка #живејговивакс

  Право на учество има секој кој има Facebook профил и ги следел сите чекори за учество во наградниот предизвик. Секој учесник има можност да постира до 5 различни фотографии во текот на една недела.

  Наградниот предизвик трае од 15ти јуни до 15ти јули. Извлекувањето на добитниците на 20 VIVAX TV и 10 VIVAX мобилни телефони ќе биде на 16.07.2018 во 13.00 часот, на Facebook фан страната на VIVAX Macedonia.

  Време е со VIVAX сите да бидат добитници на ова светско!