Пробав Coinbet24 и ова е тоа што го заклучив!


Unboxing: Што е ново во студиото на BMG Network!? ↓↓↓


Од неодамна кај нас на обложувачкиот пазар се појави една нова и модерна онлајн обложувалница, Coinbet24, која ги поседува сите лиценци, а на некој начин е „скроена“ за нашиот простор, бидејќи има македонска поддршка, а исто така уплатите и исплатите се во македонски денари.

Јас веднаш одлучив да ја испробам и мојата сметка ја креирав за само 30 секунди, бидејќи како што погоре кажавме, страната е на македонски и е лесно разбирлива. Потоа си направив уплата од 1000 денари, иако минималниот депозит е 250 денари, но во тој случај немаше да бидам квалификуван за 100% бонус. Во случајов како што направив јас, покрај моите депонирани 1000 денари, Coinbet24 ми кредитира уште 1000 денари бонус кој можам да го користам за обложување.

coinbet24

Потоа следуваше обид за заработка 🙂 . Понудата им е доста широка и ги има истите натпревари како и во другите најпознати светски обложувалници, а посебно тоа што ми се допадна е обложувањето во живо. Кога станува збор за коефициентите, во неколку наврати се сретнав со најголем коефициент, а да бидам реален тоа е тоа што ни треба нас обложувачите.

 

Исто така, морам да ја пофалам корисничката поддршка. Кога се обидов преку Live Chat, во моментот не беа достапни, па затоа одлучив да ги контактирам по e-mail. Решението за мојот проблем го добив за само неколку минути на љубезен начин.

Искрено мене ми оставија голем впечаток и топло би ја препорачал Coinbet24 на секој кој што сака да се стекне со едно ново искуство и да создаде шанса за големи добивки.

Доколку сакате и вие да станете дел од Coinbet24, тоа може да го направите за само 30 секунди ТУКА и да си добиете 100% бонус до 6000 денари.