Камчев: „Има џи-пи-ес, се има. У рачка, у металното.“ „Куферот не е кај Заев.“


Роналдо нека се пази, Мароко гази - 19 ден ↓↓↓„Добро Боки вистина ги однесе парите таму бе?“, на што следи одговор „Тоа не смеам да го зборам, тоа е дел од истрага. Има џи-пи-ес, се има. У рачка, у металното. Је*ига.“. „Куферот не е кај Заев“