Екстра тикети од Coinbet24: Зголемени коефициенти за 20% (03.12.2018)

екстра тикети

Дерби викенд: Ел Класико, дерби на Италија и битка за Рим! ↓↓↓Обложувалницата Coinbet24 излезе со специјална понуда за вас „Екстра тикети“ на кој добивате 20% зголемени коефициенти секој ден.

Coinbet24 е една од водечките обложувалници на македонскиот пазар и постојано ја зголемува својата понуда со цел да ги задоволи љубителите на обложувањето.

„Екстра тикети“ е понуда која што сигурно ќе ви се допадне, бидејќи добивате 20% поголеми коефициенти.

За денес, во категоријата „Екстра тикети“, Coinbet24 ни претставува 5 тикети.

Изиграј го екстра тикетот на Coinbet24